Tentdoek groot

Tentdoeken laten bedrukken bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Ben je op zoek naar een drukkerij die voor jou tentdoeken kan laten bedrukken? Dan ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries zeker aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat wij je tentdoeken zo snel mogelijk op maat bedrukken en vervolgens zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgen. Het is bij Piet Hoevenaars mogelijk om je tentdoek digitaal te laten bedrukken. Hierdoor kunnen wij de volledige tent full-colur voor jou uitprinten. Hierbij bedrukken wij de gewenste bedrukking direct op het PVC of polyester. Vervolgens wordt het PVC of polyester op maat gesneden en wordt het gelast of geconfectioneerd. Op deze manier kunnen wij jou een hoogwaardige kwaliteit van het tentdoek toe sturen.

Tentdoek bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

In onze werkplaats werken dagelijks 45 vakmensen die bezig zijn met onder andere het maken van verschillende tentdoeken. Deze worden allemaal op maat gemaakt in alle denkbare formaten. Doordat wij de meest moderne printers in gebruik hebben, kunnen wij oplossingen bieden voor al jouw denkbare marketing uitingen. Wij zorgen er daarnaast ook altijd voor dat wij het bestelde product zo snel mogelijk bij jou thuis laten bezorgen.

Voordelen van tentdoeken online bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Omdat wij de grootste productiecapaciteit van de Benelux op het gebied van bedrukking hebben, kunnen wij je vele voordelen bieden wanneer u iets laat bedrukken bij ons. Hieronder kan je een klein overzicht vinden van de voordelen van de tentdoeken:

  • Hele tent kan full-colour bedrukt worden
  • Áltijd een scherpe prijs
  • Mogelijk op PVC of polyester
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd
  • 2-3 jaar kleurgarantie
  • De allerbeste kwaliteit

tentdoek2

Andere bedrukkingen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Natuurlijk verkopen wij bij Piet Hoevenaars niet alleen op maat gemaakte tentdoeken, maar nog veel meer soorten producten die wij speciaal voor jou op maat kunnen bedrukken en maken. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan doeken en banners, vlaggen en displays. Interesse in één van onze op maat gemaakte producten? Bestel het dan online via onze website of neem telefonisch contact op met +31(0)40 2545 228. Wij zullen er dan voor zorgen dat jebestelling zo snel mogelijk afgehandeld wordt!

X