Trespa panelen

Trespa panelen

Trespa panelen kunnen ingezet worden als veelzijdige manier voor het tonen van reclame. Door de eigenschappen van het materiaal zijn de Trespa panelen breed inzetbaar. Voor zowel binnen- als buitengebruik is het Trespa paneel geschikt. Daarnaast zijn er verschillende bewerkingen mogelijk die de levensduur van het Trespa paneel verder kunnen verlengen. Per plaat kan de maximale afbeelding 1,50m bij 3,0m zijn. Grotere afbeeldingen kunnen natuurlijk ook getoond worden door middel van Trespa panelen door de print over meerdere panelen te verdelen. Piet Hoevenaars Sign Industries helpt natuurlijk graag bij het configureren van de Trespa panelen, of bij andere vragen over dit geweldige product.

Trespa panelen in ons assortiment

makelaarsbord rally bord sandwich bord

Trespa panelen zijn waterbestendig

Trespa panelen zijn zoals gezegd ook goed buiten te gebruiken en op andere locaties waar het wat te verduren kan krijgen. Voor het tonen van sponsoren langs sportvelden of het laten zien van fraaie beelden op andere plaatsen waar het tegen een stootje moet kunnen. Denk hierbij aan de interieurbouw of sanitaire aankleding waarbij het met regelmaat schoongemaakt moet kunnen worden. Voor restaurants met een open keuken kan hiermee een gave achterwand worden gecreëerd. De waterbestendige en tevens brandvertragende Trespa (is dat zo? volgens mij fikt dat als een fakkel) panelen kunnen hier prima mee omgaan.

De Trespa panelen zijn zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt te bestellen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een zelfklevende folie welke op het Trespa paneel wordt bevestigd. Daarnaast is de print extra te beschermen door een laminaat aan te brengen. Dit maakt dat de Trespa panelen zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Door deze extra beschermlaag aan te brengen kan de levensduur van het product verlengd worden. Ook doordat de kleuren extra beschermd worden tegen UV-straling, en dus langer mooi blijven dan Trespa panelen zonder extra laminaatlaag.

Het gewicht van Trespa platen

Houd er rekening mee dat Trespa panelen relatief zwaar zijn en een hoge dichtheid hebben. Om een idee te geven van hoe de keuze het gewicht beïnvloed, hebben wij onderstaande tabel gemaakt met de dikte en het daarbij behorende gewicht:

Dikte (mm) Gewicht (kg/m2)
6 mm 8,4

Welke formaten Trespa panelen bieden wij aan?

Op dit moment hanteren wij bij Piet Hoevenaars 1 standaard formaat Trespa paneel:

  • 3050*1530 mm

Waarom moet je jouw Trespa panelen bestellen bij Piet Hoevenaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring is de keuze voor Piet Hoevenaars Sign Industries een hele logische. Wij zijn leverancier van hoogwaardig drukwerk. Wij weten wat er van ons gevraagd wordt om het product op te leveren dat jij voor ogen ziet. Wij verkopen en leveren onze producten en diensten enkel aan resellers en niet aan eindgebruikers. Wij beschikken over de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Dit in combinatie met het meest uitgebreide assortiment printwerk maakt van ons een grote speler op de markt. Wij staan bekend om onze hoogwaardige service. Zo leveren wij jouw product van A tot Z in huis of zelfs naar het evenement waar jij jouw product(en) nodig hebt. Heb je verdere vragen over bepaalde producten of diensten van Piet Hoevenaars Sign Industries? Geen probleem, onze medewerkers staan voor jou klaar om een passend en persoonlijk advies te geven. Kijk verder op onze site voor een offerte aanvraag.

Wat doen wij nog meer?

Natuurlijk is het Trespa laten bedrukken niet het enige dat Piet Hoevenaars Sign Industries doet. Buiten de Trespa panelen zijn er nog vele andere producten die wij op maat maken en u online kunt vinden, zoals vlaggen, frames en displays. Zo zijn wij ook leverancier van mastvlaggen, baniervlaggen en gevelvlaggen. Ander promotiemateriaal is een  LED frame of halogeenlamp. Tevens bieden wij doeken aan van het materiaal Airtex of Mesh. Er is dus veel mogelijk bij Piet Hoevenaars Sign Industries om zo jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Kijk ook eens verder op onze website dan de Trespa panelen voor een compleet overzicht van ons online assortiment! 

X