Productinformatie

Reken op een full colour print die van de allerhoogste kwaliteit is. Dat is de kracht van Piet Hoevenaars Sign Industries. Na 35 jaar weten wij precies hoe we een kwaliteitsprint moeten maken voor een zeer scherpe prijs. Zo helpen we jou en jouw klant verder. Profiteer van onze optimale service en snelheid!

 

ECO Display met klittenband

We maken de balieprint van Eco Display, wat voorzien is van klittenband. De print is dus makkelijk mee te nemen. Het formaat is 181,1 cm x 79 cm. Het stramien is te vinden bij de specificaties van de popup wanden.

 

Tip van Piet: Het mooist is het als je ook het tafelblad bijbestelt, dan heb je een mooie houten bovenkant voor je baliekoffer. Zo heb je binnen een handomdraai een stand in elkaar gezet.

 

Ontwerp het maar: wij zorgen voor een prachtige full colour print

De ene full colour print is de andere niet. Dat merk je meteen nadat je het eindresultaat ziet dat de moderne printers van Piet Hoevenaars Sign Industries produceren van jouw ontwerp. Wij maken er een prachtige en kwalitatief hoogwaardige full colour print van. Je merkt het: wij doen er alles aan om jou de topkwaliteit te bieden waarmee je verder komt. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

 

Bestel hier jouw popup balieprint

Log in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Vertrouw op de service van Piet Hoevenaars!

Specificaties

Prijs per: stuk
Blockout: Nee
Afmeting: 181.1x79
Materiaalsoort: Textiel
Soort bedrukking: Full colour
Brandcertificering: Ja
Soort bedrukking full colour: 100% full colour
Bedrukking zijdes: Enkelzijdig
Sublimatie: Ja
Uitstraling: mat
Kleurechtheid: onze inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 5-6 op de gestandaardiseerde internationale Blue Wool Scale (waarbij 8 de maximale score is) en hebben een duurzaamheid van 1-2 jaar bij buitengebruik.
Gebruikte inkt: inkt op waterbasis
Gewicht: 210 gr/m2
Ook wel bekend als: decotex

Visual popup balieprint