Vloeroplossingen

Vloeroplossingen

Om alle bewegingen op een kantoor, winkel of op een beurs in goed banen te leiden zijn er meerdere oplossingen. We kunnen stickers leveren die voor korte of lange tijd gebruikt kunnen worden, waardoor met pijlen of wachtstippen aangegeven kan worden hoe je wilt dat mensen zich gedragen. We hebben oplossingen voor binnen, voor buiten en zelfs als er niets geplakt kan of mag worden, hebben we daar een vloermat gemaakt van vloervinyl voor.


Vloersticker Binnen

Binnenstickers

Onze binnenstickers kleven op vlakke ondergronden en zijn makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Natuurlijk zijn onze stickers ook voorzien van een anti-slip laminaat met R10 certificering.

Buitenstickers

We leveren ook stickers die buiten gebruikt kunnen worden. Deze stickers kleven op bijna alles: klinkers, ongelijke vloeren, tapijt en zelfs asfalt. Ze moeten alleen nog even ingefohned en aangerold worden. Op die manier kun je mensen ook buiten winkels of horecazaken duidelijk maken hoe de looprichtingen zijn, of waar ze moeten wachten. Het is helemaal niet nodig om dit met lelijke signaaltape te doen, die er binnen korte tijd vanaf gelopen wordt. Vanzelfsprekend zijn deze sitckers ook voorzien van een R10 anti-slip laminaat.

Vloersticker Buiten
 

Eigen ontwerp of kant en klaar

Zoals jij van ons gewend bent kun je je eigen ontwerp, huisstijl of logo uploaden. We hebben ook een aantal standaardontwerpen voor je klaarstaan, zodat je snel kunt schakelen en de juiste informatie overbrengt.

Combineren

Onze vloeroplossingen kunnen uitstekend gecombineerd worden met de andere Corona - Covid oplossingen in ons assortiment, Desinfectiezuilen, Hekwerkdoeken, Plexiglas schermen, Bureaudividers en scheidingsschermen. We bieden een oplossing voor elke eis die de overheid stelt aan deze bijzondere omstandigheden.

Mat Zijaanzicht

Matten

Als je niets wilt of kunt plakken, kun je ook gebruik maken van onze Corona-Covid vloermatten. Deze matten zijn gemaakt van een zware kwaliteit vloervinyl, wat we kunnen voorzien van elk gewenst ontwerp, en elke gewenste vorm. Ook voorzien van een anti-sliplaag. Deze matten kunnen zelfs buiten gebruikt worden, bij bijvoorbeeld een marktkraam of foodtruck.

Scherp geprijsd

Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen, alle maatregelen kosten al genoeg. Daarom zijn onze vloeroplossingen scherp geprijsd, zoals je van ons gewend bent. We bieden voor elk budget een oplossing. Omdat we de productie helemaal van A tot Z in eigen huis maken, met ons team van 50 vakmensen, weet je ook dat je niet een kat in de zak koopt van een aanbieder die nu in de markt springt met goedkope oplossingen. Wij zeggen niet voor niks dat we de beste prijzen hebben: nergens anders vind je deze kwaliteit voor deze prijs.

 

Interesse?

Neem direct contact op

Bel 040-254 52 28 of mail info@piethoevenaars.nl

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Piet Hoevenaars: de specialist in Corona / Covid oplossingen

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries bezig met de ambacht van print. Van vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we jouw afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen voor jouw klanten. Met ons Corona/Covid assortiment voldoen wij aan de door de overheid gestelde eisen. Wij werken exclusief samen met wederverkopers en benaderen bewust geen eindgebruikers: als partner leveren wij het beste printwerk aan jouw klanten.

X