Vrachtwagenzeil bedrukken

Vrachtwagenzeil bedrukken

Op zoek naar een drukkerij die voor jou op maat gemaakte vrachtwagenzeilen kan bedrukken? Dan ben je ben Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Onze vrachtwagenzeilen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt in de drukkerij met de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Daardoor kunnen wij vrijwel alles voor jou produceren!

Vrachtwagenzeil van hoogwaardige kwaliteit

Vrachtwagenzeilen zijn een van de meest indrukwekkende mobiele reclamedragers, omdat ze de hele dag op de weg zitten. Echter betekent dit ook dat de vrachtwagenzeilen dagelijks blootgesteld aan extreme weers- en gebruiksomstandigheden. Daardoor moeten vrachtwagenzeil van een hoogwaardige kwaliteit zijn, en laat dat nou net een van de grootste krachten van Piet Hoevenaars Sign Industries zijn.

Als toeleverancier voor de transportsector heeft Hoevenaars Dekkleden Industrie zich toegelegd op de productie en montage van schuifzeilen, huifkleden, rolzeilen, vlakke dekkleden, bulkkleden en speciale uitvoeringen. Onze kennis en ervaring zijn het uitgangspunt voor een goed eindproduct. De zeilen worden passend voor uw voertuig of aanhangwagen vervaardigd in kleur en uitvoering naar keuze. De schuifzeilen worden voorzien van RVS-spanners, runners en alle noodzakelijke versterkingen. Tevens kunnen wij voor de montage zorg dragen.

De truckzeilen worden gefabriceerd van hoogwaardig PVC-doek van 900 grs./m2. De zeilen worden na productie gemonteerd, het oude zeil wordt gedemonteerd. De opdruk kan worden uitgevoerd in full colour printwerk en de afbeelding wordt beschermd door het aanbrengen van een vloeibare coating. Indien het ontwerp bestaat uit teksten kan gekozen worden voor een uitvoering met behulp van traditioneel aangebrachte beletteringen.

Dit maakt dat Hoevenaars Dekkleden alle disciplines in eigen huis heeft om het product van A tot Z te kunnen maken. Kwaliteit is het uitgangspunt, om te zorgen voor een plezierig dagelijks gebruik voor vele jaren.

Voordelen van vrachtwagenzeilen van Piet Hoevenaars Sign Industries

Om de grootste voordelen die het bestellen van vrachtwagenzeilen bij Piet Hoevenaars Sign Industries nog even kort te benoemen, kan je deze hieronder in een klein overzicht vinden:

  • Piet Hoevenaars beschikt over jarenlange ervaring en kennis
  • Mogelijk in alle kleuren en maten
  • Schuifzeilen worden voorzien van RVS-spanners, runners en andere noodzakelijke versterkingen
  • Montage kan tevens door Piet Hoevenaars gedaan worden
  • Truczeilen worden gefabriceerd van hoogwaardig PVC-doek van 900 grs./m2
  • Opdruk kan uitgevoerd worden in full colour printwerk
  • Afbeelding wordt bescherm door aanbrengen van vloeibare coating

Vrachtwagenzeil bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Wij zijn de leverancier van vrachtwagenzeil. Onze producten zijn altijd van hoogstaande kwaliteit en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo verkopen wij naast vrachtwagenzeil nog meer producten die speciaal voor jou op maat gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan doeken en banners en vlaggen. Onze doeken kunnen tevens met Airtex geproduceerd worden, wat een type fotobehang is zonder naden. Hierdoor kan je nog hoogwaardigere kwaliteit doeken bij ons bestellen. Heb je vragen over onze producten, neem dan contact met ons op via +31(0)40 2545228 of via ons contactformulier op de website, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen met al je vragen!

 

X