Werfdoek

Werfdoek bedrukken

Werfdoeken zijn het ideale communicatiemiddel voor reclame voor jouw bedrijf. Deze op maat gemaakte doeken worden veel gebruikt bij evenementen en in de bouw en worden ook wel bouwhekdoeken of Herasdoeken genoemd. Die laatste naam is ontstaan doordat werfdoeken vaak bevestigd worden aan de bekende hekken van Heras. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kun je een werfdoek naar jouw wensen laten drukken. Door gebruik te maken van een doek als dit, creëer je aandacht voor jouw bedrijf of voor de bedrijven die jouw organisatie sponsoren bij bijvoorbeeld een evenement. Wil jij een werfdoek laten drukken en bestellen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Je kunt ook altijd een account aanvragen op onze site en aan de slag gaan met onze configurator. In deze configurator kun je zelf het materiaal en de afmeting van het doek kiezen en vervolgens je reeds gemaakte ontwerp uploaden.

Werfdoeken en gerelateerde doeken in ons assortiment

 

Bouwhekdoek SteigerdoekDranghekdoek

Onze werfdoeken zijn verkrijgbaar in Frontlit of Mesh. Bij Mesh zitten er kleine gaatjes in het PVC doek waardoor het wind doorlaat. Hierdoor kan het veel wind opvangen en is het erg stevig. Frontlit zorgt echter voor meer contrast, omdat hier geen gaatjes inzitten. Over het algemeen wordt Frontlit vaker gebruikt voor een werfdoek. Wij zijn leverancier van de volgende maten werfdoeken:

 • 335 x 170 cm
 • 335 x 176 cm
 • 338 x 174 cm
 • 340 x 170 cm
 • 340 x 173 cm

Doeken die gerelateerd zijn aan het werfdoek zijn het dranghekdoek en het steigerdoek. Een dranghekdoek zie je vaak bij evenementen zoals wielerrondes, marathons en festivals en is een stuk minder hoog dan een werfdoek. Een steigerdoek wordt net als een werfdoek gebruikt in de bouw maar is verkrijgbaar in alle denkbare maten.

Waarom een werfdoek gebruiken?

Er zijn verschillende redenen om een werfdoek te gebruiken en te laten bedrukken. Ten eerste zijn de werfdoeken van Piet Hoevenaars ondoorzichtig en kunnen wij deze handige doeken fullcolour bedrukken. Hierdoor kan je goed de aandacht trekken naar jouw bedrijf, en kan je laten zien wie jij bent of waar jij voor staat. Ook op festivals en evenementen kan een werfdoek goed gebruikt worden. Zo kan je bijvoorbeeld het festivalprogramma of een plattegrond op het doek laten drukken of kan je de sponsors duidelijk laten zien aan alle bezoekers. Je bent bij ons aan het juiste adres om een werfdoek te laten bedrukken op diverse standaardmaten Mesh of Frontlit. Wij leveren alleen maatwerk in overleg met jou. Kijk online verder voor ons gehele assortiment doeken, waaronder zeildoeken, vlaggen en meer.

Werfdoeken hebben veel voordelen. Naast de hierboven genoemde voordelen zorgen deze doeken er ook voor dat je saaie dranghekken om kunt toveren tot iets prachtigs. Zo hoeven mensen niet in een saaie rij te staan wachten. Wanneer je een bedrukt werfdoek gebruikt, zorg je er automatisch voor dat voorbijgangers niet tegen een zwart hek aan kijken. Om de voordelen van een werfdoek bij Piet Hoevenaars Sign Industries allemaal op een rijtje te zetten:

 • Ondoorzichtige doeken
 • Naar jouw wens te bedrukken
 • Verkrijgbaar in diverse standaardmaten, gebaseerd op standaard hekwerkmaten
 • Ideaal reclamemiddel
 • Te gebruiken op festivals en evenementen
 • Saaie dranghekken kunnen prachtig gemaakt worden
 • De beste kwaliteit

Werfdoek gebruiken

Een werfdoek kan op verschillende hekken gemonteerd worden. Deze op maat gemaakte doeken van Piet Hoevenaars Sign Industries passen op een standaard Heras hek, maar kunnen ook op andere hekken gemonteerd worden. Deze doeken zijn eenvoudig te monteren met tie wraps of elastieken. Het is belangrijk dat je er voor zorgt dat het doek goed vastzit aan het hek, want je wilt natuurlijk niet dat het werfdoek los laat, of erger: kapot gaat. Wil je een werfdoek online bestellen, maar heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Met de verkoop aan wederverkopers hebben wij jarenlange ervaring opgedaan. Wij geven je graag persoonlijk advies!

Waarom jouw werfdoeken bestellen bij Piet Hoevenaars

Doordat wij ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring hebben in voornamelijk de verkoop aan wederverkopers is de keuze voor Piet Hoevenaars Sign Industries geen vreemde. Door de jarenlange ervaring als leverancier weten wij wat er van ons gevraagd wordt en zorgen wij dat wij het product dat je voor ogen ziet zo opleveren als jij wilt. Qua productiecapaciteit beschikken wij over de grootste van de Benelux, dus daar hoeven geen twijfels te liggen. De combinatie met het meest uitgebreide assortiment printwerk maakt ons een grote speler op de markt, en dit alles voor een scherpe prijs. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat wij je product aan huis leveren of zelfs op het evenement waar het nodig is. Zeker bij werfdoeken kan dit goed van pas komen. Heb je toevallig nog vragen over bepaalde producten of over Piet Hoevenaars Sign Industries? Neem contact op met onze medewerkers voor een passend en persoonlijk advies of  vraag meteen een account aan op onze site.

Uitgebreid assortiment printmedia bij Piet Hoevenaars

Wanneer je op zoek bent naar digitaal printwerk voor jouw bedrijf of evenement, ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Doordat wij het meest uitgebreide assortiment hebben, kunnen wij voor vrijwel al jouw wensen wel een passend maatwerkproduct printen! In ons assortiment kun je naast werfdoeken nog veel meer andere doeken & banners vinden. Daarnaast zijn er nog veel meer producten in ons assortiment die wij op maat laten maken en laten drukken. Zo hebben wij onder andere een ruim assortiment aan vlaggenAirtex wandbekleding, zelfklevende folie, zeildoeken, interieur artikelen, posters en nog veel meer!

X