Winddoeken bedrukken

tennisdoek

Winddoek laten bedrukken

Wil je een of meerdere winddoek(en) laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een andere bedrukking erop? Dan ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Wij maken de mooiste maatwerk winddoeken speciaal voor jou op maat gemaakt. Tevens is het bij ons mogelijk om een winddoek in de vorm van een tennisdoek te bestellen, welke dan in de toegestane groene kleur is. Op die manier kan je ervoor zorgen dat het winddoek past bij de andere bedrukte doeken die al op het tennisveld hangen. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van winddoeken, kunnen wij je garanderen dat wanneer je een winddoek bij ons besteld, het van een uitstekende kwaliteit is.

Winddoek met jouw bedrukking

Een op maat gemaakte winddoek is een ideale manier om jouw logo of naam erop te laten zien. Het winddoek valt namelijk enorm op. Bij Piet Hoevenaars is het dan ook mogelijk om een winddoek speciaal voor jou op maat te laten bedrukken. Daarnaast werken wij met de meest moderne printers, waardoor jouw winddoeken de beste kwaliteit meegegeven worden. Met meer dan 30 jaar ervaring in bedrukking kunnen wij de winddoeken in elk formaat leveren, en dat altijd tegen mooie scherpe prijzen. Bij het bestellen van winddoeken kunnen wij je aanraden om Simplex haken mee te bestellen, zodat het doek altijd strak hangt.

Voordelen van een winddoek bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het maken van diverse printwerken, kunnen wij je verschillende voordelen bieden wanneer je bij ons een winddoek besteld. Deze kan je hieronder in een overzichtje vinden:

  • Bij de tennis ideale manier om sponsoren te promoten
  • Ze houden de wind tegen
  • De doeken zijn van hoogstaande kwaliteit
  • Mogelijk tot het testen met monster (kijken of doek mooi staat bij andere doeken)
  • De winddoeken kunnen in elk formaat geleverd worden
  • Jarenlange ervaring in het printwerk
  • Wij printen met de meest moderne printers

winddoekwinddoek2

winddoek1

Piet Hoevenaars, de aanbieder van winddoeken

Wil je een winddoek laten bedrukken, dan kunnen wij bij Piet Hoevenaars 100% zeker aan jouw wensen voldoen. Naast winddoeken verkopen wij nog meer producten die wij speciaal voor jou op maat kunnen laten bedrukken. Denk hierbij aan verschillende doeken en banners of vlaggen. Wij kunnen zelfs doeken bedrukken met Airtex, wat een hoogwaardige polyesterdoek is. Heb je vragen of opmerkingen over onze winddoeken of over onze andere producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Op deze manier kunnen wij je zo snel mogelijk helpen. Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service namelijk hoog in het vaandel.

 

X