Zeildoek

Zeildoek bestellen?

Zeildoeken worden voor allerlei toepassingen gebruikt. Zo worden deze doeken onder andere gebruikt als vrachtwagenzeil, huifzeil, maar ook als zonnezeil, als voortent voor bij een caravan, als terrasafscherming of voor andere reclame- en promotiedoeleinden. Ben je op zoek naar een zeildoek? Dan ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van op maat gemaakte doeken. Wanneer je een zeildoek online bestelt bij Piet Hoevenaars zorgen wij ervoor dat je altijd persoonlijk advies krijgt dat perfect bij jouw situatie past voor het beste resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met wederverkopers kunnen wij je van een goed advies voorzien. Voor meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen of de offerte aanvraag op onze site invullen.

Zeildoeken in ons assortiment

 Spandoek    Spandoek  

Spandoek   Spandoek

Zeildoek toepassingen

Een zeildoek wordt vaak gebruikt bij een voortent of bij een terrasoverkapping. Daarnaast wordt dit doek ook gebruikt bij aanhangers, zo zorg je ervoor dat jouw lading in de aanhangwagen niet nat wordt wanneer je het vervoert. Zeildoek is glad, waardoor het weinig vuil aantrekt. Daarnaast zijn deze doeken ook vrij goed bestand tegen UV. Waardoor de zeildoeken minder snel van kleur veranderen bij langdurige blootstelling aan de zon. Wanneer je een zeildoek bestelt bij Piet Hoevenaars Sign Industries, krijg je altijd maatwerk. Alle doeken worden in samenwerking met jou gemaakt, en zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Doordat wij al meer dan 30 jaar  leverancier zijn en ervaring hebben in digitaal printwerk, leveren wij altijd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Bereken de kosten voor jouw zeildoeken via de configurator. De zeildoeken zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:

  • Frontlit

  • Truckzeil

Voordelen van een zeildoek bij Piet Hoevenaars

De hoogwaardige zeildoeken van Piet Hoevenaars zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken en in meerdere materialen beschikbaar. Al onze materialen zijn licht- en waterbestendig waardoor het mogelijk is om ze buiten te gebruiken. 

  • Op maat gemaakt

  • Verkrijgbaar in meerdere materialen

  • Al meer dan 30 jaar ervaring

  • Uitstekende kwaliteit

  • Licht- en waterbestendig

  • Geschikt om buiten te gebruiken

  • In overleg laten bedrukken

Mooiste zeildoek van hoge kwaliteit bij Piet Hoevenaars

Wanneer je een zeildoek koopt, wil je natuurlijk wel dat je een doek hebt dat lang meegaat, en er daarnaast ook mooi uitziet. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kun je de zeildoeken laten drukken en heb je de keuze uit de beste zeildoeken, maar ook werfdoeken! Daarnaast is het ook mogelijk om het zeildoek te laten bedrukken. Dankzij het maatwerk is elk zeildoek uniek en persoonlijk! Extra reclame maken voor je bedrijf door een logo op het doek te laten printen? Of wil je een sponsor extra aandacht geven? Dat kan! Wij bedrukken het doek helemaal naar jouw wens! Ook voor andere doeken of andere soorten printmedia ben je bij ons aan het juiste adres.

Over Piet Hoevenaars

Piet Hoevenaars Sign Industries is leverancier van digitaal printwerk. Wij verkopen onze zeildoeken ook aan wederverkopers. Met het meest uitgebreide assortiment en de grootste productiecapaciteit van de Benelux kunnen wij vrijwel alles voor jou produceren! Zoek je bijvoorbeeld een nieuwe vlag, werfdoek, poster, display of zelfklevende folie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Piet Hoevenaars bedrukt en print ook andere soorten doeken: hekwerkdoeken, tennisdoeken, dranghekdoeken, bouwhekdoeken, peesdoeken, speakerdoeken, steigerdoeken, meshdoeken, airtex wandbekleding en spandoeken. Doordat wij een ruim assortiment hebben zit er altijd wel iets bij dat perfect bij jouw bedrijf past. Heb je na deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies!

X