Muursticker

Is jouw klant op zoek naar muurstickers? Piet Hoevenaars Sign Industries levert deze vanaf één exemplaar en in ieder gewenst formaat.

 

De muurstickers worden aangeboden in drie verschillende materialen waardoor jij altijd een passend materiaal hebt voor jouw project.

 

Gebruik de MacTac WallWrap en High Gripp voor permanente toepassing en grove ondergronden. Deze folies hechten hard en kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden.

 

De GekkoTex is een zelfklevend textiel en wordt gebruikt voor tijdelijke toepassingen en vlakke ondergronden.

Zelf Muursticker samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kan ik de muurstickers toepassen voor outdoor toepassing?

Zowel de MacTac WallWrap als High Gripp folie kunnen gebruikt worden voor een korte of lange termijn outdoor toepassing. Dit zowel op vlakke- als grovere ondergronden.

 

Kan ik de Gekkotex inzetten voor een outdoor toepassing?

Gekkotex kan voor tijdelijke toepassingen buiten gebruikt worden al raden we dat af. Zet de Gekkotex dus alleen in voor een korte termijn outdoor toepassing. Dit enkel op vlakke ondergronden.

 

Kan ik de muurstickers gebruiken op systeemwanden?

Vraagt jouw klant om muurstickers voor systeemwanden? Plaats dan altijd een test. Sommige wanden zijn voorzien van een afstotende coating, waardoor de hechting van de folie niet optimaal is. In veel gevallen biedt de High Gripp folie hier de oplossing. Deze hecht op bijna iedere ondergrond.