One Way Vision

Privacy, maar toch naar buiten kunnen kijken? Dan is One Way Vision de juiste optie. Door gebruik van One Way Vision folie is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel naar binnen. 

Deze folie is te gebruiken op ramen van bijvoorbeeld bedrijfspanden, maar ook op ramen van voertuigen. 

Indien gewenst kan de folie ook aan de binnenzijde gemonteerd worden, met behoudt van het One Way Vision effect. Hiervoor hebben wij de speciale One Way Vision Binnenzijde Raam die, zoals de naam al zegt, aan de binnenzijde van het raam geplakt kan worden

Zelf One Way Vision samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Geef jouw klant altijd het juiste advies en correcte informatie.

Bij het gebruik van One Way Vision folie zijn een aantal zaken belangrijk:

  • De One Way Vision Folie is aan de binnenzijde zwart. Meldt jouw klant dit altijd. Hiervan afwijken is helaas niet mogelijk, aangezien de zwarte rug voor het effect van de folie zorgt.
  • De One Way Vision binnenzijde raam is een enorm mooi product. Let wel daarbij wel altijd op de spiegeling van de ramen. Spiegelt de ruit enorm, dan zal de print minder goed zichtbaar zijn.

 

Wenst jouw klant een lagere levensduur? 

Kies van voor de One Way Vision binnenzijde raam of de standaard One Way Vision met een helder laminaat. Op deze manier zijn print en folie beschermd waardoor de levensduur verlengd wordt naar ongeveer 5 jaar.