Productinformatie

Kies voor de topkwaliteit van Piet Hoevenaars Sign Industries. Na 35 jaar weten wij precies hoe we de beste kwaliteit kunnen bieden voor een zeer scherpe prijs. Zo helpen we jou en jouw klant verder. Profiteer van onze optimale service en snelheid!

 

Al 35 jaar de beste kwaliteit

Samen met een team van meer dan 45 vakmensen staat de familie Hoevenaars klaar om elke uitdaging aan te gaan die jij ons kunt geven. Efficiënt, met oog voor detail en kwaliteit en niet te vergeten scherp geprijsd.

 

Wij zorgen ervoor dat je altijd waar krijgt voor je geld bij Piet Hoevenaars Sign Industries. We geven je vanuit onze jarenlange ervaring het beste advies voor jouw situatie. Omdat we de complete productie in eigen huis maken, kunnen we snel schakelen tegen scherpe prijzen. Zo zijn wij altijd de beste keus.

 

Bestel hier jouw set van 2 tafelklemmen

Log in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Vertrouw op de service van Piet Hoevenaars!

Specificaties

Prijs per: stuk

Tafelklem montage op rand tafel

Als jouw klant een tafelscherm aanschaft, dan wil je natuurlijk wel een compleet product bieden waar hij direct mee aan de slag kan. Daarvoor hebben we deze tafelklem. Hiermee is het tafelscherm snel en eenvoudig te monteren op tafel. Zorg dus dat je in jouw advies ook deze klemmen meeneemt!