Airtex

Airtex is een type fotobehang zonder naden. Omdat het polyesterdoek een toplaag heeft van PVC coating, worden scheuren en kreukels makkelijk tegengegaan. Airtex behang is ideaal en makkelijk te gebruiken bij het aanbrengen op wanden of op roll-up banners. De toplaag bij Airtex is bovendien waterafstotend waardoor deze goed beschermt tegen allerlei soorten beschadigingen.

Onze Airtex doeken:

Airtex doeken

Airtex is simpel gezegd een doorontwikkelde vorm van behang. Airtex is kreukvast, waterafstotend en brandwerend en de ideale wandbekleding bij verschillende persoonlijke als zakelijke situaties.

Airtex toepassingen

Het is altijd aangeraden om Airtex te installeren op een strakke, witte muur. Mocht de muur waarop u de Airtex wil bevestigen niet egaal wit zijn, bestel dan de Airtex met grijze backing. Deze voorkomt dat de onderlaag ook maar enigszins zichtbaar is. Dit materiaal is geschikt voor bedrukking op grote formaten. Op één stuk kunnen wij een afbeelding printen van 5x45 meter. De UV-inkt zorgt op het doek voor een strakke en matte textiel uitstraling. Airtex kan gebruikt worden bij de volgende verschillende toepassingen:

Bekleed wanden met Airtex Wandbekleding

Het materiaal is de ideale bedekking voor gebruik bij banners. Dankzij de veelzijdige toepassing van Airtex is het mogelijk om veel invloed uitoefenen op de sfeer van de ruimte waar je het doek plaatst. Bestel Airtex doeken direct in de webshop, of neem contact met ons op wanneer je nog vragen heeft over bepaalde toepassingen of materiaalkeuzes. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij een gepast advies geven voor elke situatie.

Airtex Wandbekleding en Fotobehang

Een Airtex doek

Airtex doekenEen Airtex doek is gemakkelijk in onderhoud, waterafstotend en brandvertragend en hierdoor uitstekend te gebruiken in zakelijke ruimtes. Omdat een Airtex doek UV-licht bestendig is zullen de afbeeldingen en foto's niet verkleuren door de zon. Het behang blijft hierdoor jaren van goede kwaliteit. Airtex wandbekleding komt van pas in verschillende situaties, of het nu in de winkel of thuis is. Bij Piet Hoevenaars Sign industries vind je de geschikte Airtex wandbekleding. Airtex is dankzij de brandvertragende werking ook een veiligere keuze dan normaal behang. Airtex voldoet aan de Europese eisen voor openbare gebouwen B1 volgens DIN 4102.

Piet Hoevenaars Sign Industries heeft diverse mogelijkheden op het gebied van Airtex bedrukking. Alle airtex doeken zijn dankzij ruim 30 jaar ervaring van hoge kwaliteit. Er wordt iedere dag door 45 vakmensen hard gewerkt om jou de beste producten te kunnen leveren. Omdat Piet Hoevenaars Sign Industries een echt familiebedrijf is, staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Je kunt ons daarom bellen voor een persoonlijk advies op maat over welk Airtex doek voor jouw situatie geschikt is. 

Ons assortiment

Airtex materiaal

Naast de beste Airtex doeken heeft Piet Hoevenaars Sign Industries nog veel meer producten voor uw marketing uitingen. Zo bieden wij een ruim assortiment displays aan die ideaal voor bijvoorbeeld een beursstand zijn. Daarnaast ben je ook voor de beste kwaliteit doeken en banners bij ons aan het juiste adres. Wil je jouw bedrijfspand extra laten opvallen? Kijk dan naar ons aanbod vlaggen. Heb je nog vragen over een van onze Airtex doeken of een van de andere producten op onze website? Neem gerust contact op.

Onze Airtex doeken

Airtex doeken bestellen? Maak direct je account aan!

Om bij Piet Hoevenaars Sign Industries te kunnen bestellen, is een account nodig. Dit heeft vele voordelen:

  • Al uw bestellingen voor Airtex worden digitaal bewaard en verwerkt
  • Alle online bestellingen worden snel afgehandeld.
X