Zelfklevend vinyl


Voor iedere toepassing het juiste materiaal

Gebruik

Brandcertificaat

Bedrukking

Met vernis

Zelfklevend vinyl

Creatief ruimtegebruik met zelfklevend vinyl

Zelfklevend vinyl kan gebruikt worden voor het bestikkeren van auto's of schepen (boven de waterlijn), maar ook voor het wrappen van voertuigen en van ramen. Met zelfklevend vinyl kan dus op vrijwel elk oppervlak een afbeelding plaatsen. Zo kan je met zelfklevend vinyl creatief gebruik maken van de ruimte die je beschikbaar hebt om zo een marketinggedachte over te brengen op potentiële klanten.

Het aanbod aan zelfklevend vinyl bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Naast verschillende vlaggen, banners en spandoeken hebben wij van Piet Hoevenaars Sign Industries natuurlijk ook zelfklevend vinyl in ons assortiment opgenomen. Zo bieden wij een ruime keus aan zelfklevend vinyl aan. Van promotioneel indoor tot permanent outdoor gebruik, enkelzijdig of dubbelzijdig en met vernis of laminaat of zonder. Verschillende soorten zelfklevend vinyl die je bij Piet Hoevenaars Sign Industries kunt bestellen, bedrukken wij onder andere met onze duurzame Solvent inkten. Deze inkten hebben een levensduur van circa 2 jaar. Bij verschillende soorten zelfklevende vinylen kan je de levensduur verlengen tot 5 jaar door het aan laten brengen van een Clearcoat vernis over jouw print. Promotioneel zelfklevend vinyl kan zelfs na lange tijd gemakkelijk verwijderd worden als je een andere sfeer wilt creëren. Er zullen dan geen lijmresten op het oppervlak blijven zitten.

Piet Hoevenaars Sign Industries | De specialist voor zelfklevend vinyl

Wij van Piet Hoevenaars Sign Industries hebben in de afgelopen 30 jaar het grootste assortiment aan digitale printmedia op kunnen bouwen. Al onze producten van verschillende materialenproduceren wij met 45 vakmensen volledig zelf in de grootste digitale printfaciliteit van de Benelux. Heb je behoefte aan persoonlijk advies en service? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel vandaag nog jouw zelfklevend vinyl bij Piet Hoevenaars Sign Industries voor de beste prijs en kwaliteit.

X