Panelen rechtstreeks geprint

Rechtstreeks geprinte panelen zijn een populaire keus wanneer jouw klant op zoek is naar een bord voor indoor- of outdoor toepassing.

 

De panelen worden voorzien van een rechtstreeks geprinte UV print. Deze print van hoge kwaliteit heeft binnen een onbeperkte levensduur. Outdoor is de verwachte levensduur 2 tot 3 jaar.

 

Is jouw klant op zoek naar panelen met een langere levensduur? Maak dan gebruik van onze beplakte panelen. Deze hebben een levensduur van minimaal 5 jaar. Ideaal voor gevelreclame en andere permanente toepassingen.

 

Rechtstreeks geprinte panelen zijn leverbaar in ieder gewenst formaat en iedere vorm.

Zelf Panelen rechtstreeks geprint samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kan PVC schuimplaat ( Forex ) buiten gebruikt worden?

PVC Schuimplaat kan buiten gebruikt worden voor tijdelijke toepassingen. Is jouw klant op zoek naar een outdoor toepassing voor de langere termijn? Maak dan gebruik van Dibond. Dit materiaal kan zonder problemen jaren buiten gebruikt worden.

 

Is de UV print krasvast?

De UV print wordt rechtstreeks op het materiaal aangebracht. Doordat de hechting op de materialen erg goed is, zal de inkt niet snel beschadigen. Let wel op met scherpe voorwerpen. Die kunnen natuurlijk wel zorgen voor krassen.